dissabte, 17 d’octubre del 2015

Polsera personal ASHUA

L'entrada aquesta no és de les que es publiquen habitualment en La Cruïlla, però també va d'experiències personals de gent que estan molt a prop nostre i que hi ha que difondre i valorar.

Hi ha malalties que s'estudien molt perquè afecten a molta gent i hi ha malalties que són desconegudes i a les que injustament se li dedica molta menys atenció. Una d'aquestes, la del Síndrome Hemolític Urèmic Atípic de la que pots saber més en l'enllaç.

Els familiars i amics de la gent que pateix aquesta malaltia sol fer una gran tasca de la que poc es coneix. Un exemple d'açò és l'associació ASHUA que és l'associació que tracta tot el relatiu al Síndrome Hemolític Urèmic Atípic. Ells han dissenyat una polsera que pot ajudar molt als pacients de l'esmentada malaltia i que ara opta a un premi.

Per saber més sobre la malaltia mira l'enllaç i una vegada en la pàgina anima't a votar a ASHUA per a que guanye el premi de Somos Pacientes. La veritat és que personalment s'ho mereixen i ens mostren com aplicar les noves tecnologies en positiu. Un xicotet clic teu pot significar molt per a la gent d'ASHUA.

La seu d'ASHUA està en Borriana, així que encara que no ho cregues hi ha gent molt a prop de tu fent una gran feina.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada