dimarts, 14 d’octubre del 2014

Per a tu que estàs en La Cruïlla

Aquesta entrada no conta cap experiència personal. Està escrita pel coordinador del bloc i convida a participar activament a la gent que ara està a l'IES Llombai.

Aquesta entrada va per a tu que estàs en La Cruïlla, o siga, en l'IES Llombai i t'agrada llegir aquest bloc o penses que és útil. Que sàpigues que aquest bloc és per a tu, per a que t'orientes millor tant en el teu futur tan acadèmic com en la vida en general. Però, té sentit que tot açò siga per a tu i tu no participes activament? Crec que no i per això et convide a participar. Tens dos maneres de fer-ho.

1r. Comentant les entrades que es van fent en el bloc. Pensa que hi ha gent que dedica una bona part del seu temps lliure a ajudar-te i ho fa a canvi de res. Per què no deixar-li un comentari encara que només siga dient-li que t'ha agradat l'entrada, que et pareix útil o comentant algun aspecte de l'entrada. La manera més fàcil de comentar és amb un identificador de google i recorda que si tens un mòbil o una tablet android segur que tens un correu electrònic de google. Igual tu no ho creus, però als autors/es de les entrades els fa molta il·lusió cada comentari rebut.

2n. Sent autor de les teues pròpies entrades. Pot ser que després de veure escriure a la gent que està en la universitat cregues que no estaràs a l'altura, que no sabràs prou per escriure, però no és així. La teua perspectiva del teu futur, del que vols estudiar, del que saps, de les dificultats que pots trobar per a fer-ho són molt interessants i crec que poden ser molt útils per a tu, perquè escriure és un exercici potent que ajuda a reflexionar i millorar. És totalment diferent al que hauràs fet mai en classe. Per què no provar?

Si vols escriure de la primera manera ja pots fer-ho. Si vols fer-ho de la segon et poses en contacte amb mi com a coordinador del bloc i et dic com ho pots fer. Aquest bloc està fet per a gent com tu i si és teu per què has de ser una part passiva? Per què no t'animes i t'actives?


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada